Kvalita života pacientů s Crohnovou chorobou - Krbálková, Kristýna (2011)
Bakalářská práce se zaměřuje na pacienty s Crohnovou chorobou a jejich kvalitu života. Cílem teoretické části je seznámit se s crohnovou chorobou, léčbou, komplikacemi a upřesněním významu kvality života. Analýza a interpretace dat v empirické části poskytuje informace o míře kvality života u pacientů s crohnovou chorobou. Vycházím z dat, které jsem získala na interní gastroenterologické klinice, chirurgické klinice ve FN Brno Bohunice a od mých přátel a rodinných příslušníků.