Formy trávení volného času v domově pro seniory - Aberlová, Miroslava; Macková, Marie, 1974-; Masarykova univerzita. Katedra ošetřovatelství (2011)
Cílem diplomové práce je zjistit, jak tráví svůj volný čas senioři v Domově pro seniory Nopova. Účelem je zjištěné údaje porovnat s výsledky z průzkumného šetření v Odborném léčebném ústavu Jevíčko. Jejím obsahem je také zaměření na aktivity, které jsou nejvhodnější pro danou specifickou skupinu seniorů.
The aim of this thesis is to find out how seniors spend their free time in Nursery Home Nopova. The goal is to compare the findigns to the results of survey in Special Therapy Institute in Jevicko. It also fcuses on activities that are the most convenient for the specific group of seniors.
Vedoucí práce: Marie Macková
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2011
Keywords: demence -- diagnóza; domovy pro seniory; senioři; volný čas; leisure; older people; Dementia; Homes for the Aged; diplomové práce