Formy trávení volného času v domově pro seniory - Aberlová, Miroslava (2011)
Cílem diplomové práce je zjistit, jak tráví svůj volný čas senioři v Domově pro seniory Nopova. Účelem je zjištěné údaje porovnat s výsledky z průzkumného šetření v Odborném léčebném ústavu Jevíčko. Jejím obsahem je také zaměření na aktivity, které jsou nejvhodnější pro danou specifickou skupinu seniorů.