Prevence rakoviny prsu - Procházková, Jana (2011)
Bakalářská práce se zabývá prevencí rakoviny prsu. Je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou popsány rizikové faktory rakoviny prsu, prevence rakoviny prsu, mamografický screening a nejnovější poznatky o očkování proti rakovině prsu. Praktická část analyzuje výsledky dotazníkového šetření, kde jsme zjišťovali znalosti žen o prevenci rakoviny prsu v závislosti na věku, bydlišti a vzdělání.