Průmyslové zóny a regionální rozvoj Jihomoravského kraje - Gřonka, Jan (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou přímých zahraničních investic a s ní související výstavbou průmyslových zón v České republice a Jihomoravském kraji. Předmětem této analýzy je historický vývoj přílivu přímých zahraničních investic. Práce se věnuje vlivu průmyslových zón trh práce a ekonomiku regionu. Součástí diplomové práce jsou čtyři případové studie průmyslových zón v Jihomoravském kraji