Nutriční podpora u seniorů v institucionalizované péči - Chudobová, Lenka (2011)
Souhrn: Diplomová práce je zaměřena na problematiku nutriční podpory u seniorů v institucionalizované péči. Hodnotí efektivitu nutričních intervencí u klientů Domova pro seniory Nopova v Brně se zohledněním věku, pohlaví, komorbidity, aktivity a sebepéče (dle ADL) a mentální kondice (dle MMSE). Dále zjišťuje úroveň implementace standardu nutriční péče. Práce je zaměřena na analýzu výsledků získaných průzkumným šetřením.