Role Evidence Based Nursing v geriatrickém ošetřovatelství - Ježová, Miroslava (2011)
Diplomová práce popisuje Evidence Based Nursing jako významný fenomén moderního geriatrického ošetřovatelství. Zjišťuje znalosti všeobecných sester o dané problematice a jejich zájem o ošetřovatelskou péči založenou na důkazech prostřednictvím dotazníkového šetření. V neposlední řadě se zabývá i jejich názorem na potřebu implementace Evidence Based Nursing v geriatrickém ošetřovatelství.