Role NLZP při orientačním hodnocení kognitivních funkcí - Součková, Marie (2011)
Diplomová práce je zaměřena na úlohu nelékařského zdravotnického personálu při orientačním hodnocení kognitivních funkcí. Věnuje se kognitivním funkcím, jejich změnám a poruchám, možnostem jejich hodnocení u dospělých s přihlédnutím k seniorské populaci. Empirická část obsahuje subjektivní a objektivní hodnocení znalostí nelékařského zdravotnického personálu z oblasti kognitivních funkcí. Mapuje hodnocení kognitivních funkcí v praxi.