Sledování bezpečnosti zdravotní péče v zařízení pečujícím o seniory - v Odborném léčebném ústavu Paseka - Gottwaldová, Kamila (2011)
Diplomová práce se zabývá sledováním bezpečnosti zdravotní péče v zařízení pečující o seniory, v Odborném léčebném ústavu Paseka. Práce je členěna do dvou částí. Teoretická část identifikuje rizikové oblasti zdravotní péče a charakterizuje nejčastější pochybení při poskytování zdravotní péče. Praktická část je zaměřena na vyhodnocení anonymního dotazníkového šetření, které mapovalo poskytování bezpečné zdravotní péče a vnímání pocitu bezpečí hospitalizovaných pacientů - seniorů. Součástí praktické části je statistické testování ...