Výpočet hodnoty nitrooční čočky po předchozí refrakční operaci - Latinac, Vana (2011)
ANOTACE Práce se zabývá problematikou výpočtu hodnoty nitrooční čočky po předchozí refrakční operaci. Uvádím různé metody jak odhadnout lomivost rohovky po refrakčních zákrocích a na konci jak vypočítat hodnotu nitrooční čočky pomocí matematických rovnic. Hlavním cílem je dosáhnout nejpřesnějších výsledků s minimální refrakční chybou.