Elektrofyziologické vyšetřovací metody v oftalmologii - Raimrová, Silvie (2011)
Práce pojednává o metodice elektrofyziologických vyšetřovacích metod. Jednotlivé kapitoly se zabývají konkrétními metodami, parametry nutnými ke standardnímu vyšetření, diagnostickým vyhodnocováním a klinickým využitím.