Technologický postup zábrusu a vsazování brýlových čoček do různých typů brýlových obrub - Petruchová, Michaela (2011)
Bakalářská práce se zabývá postupem zábrusu brýlových čoček, popisem jednotlivých brousících zařízení a jejich možností při zpracování. Dále jsou uvedeny brýlové obruby, jejich rozdělení a vlastnosti. V poslední části je popis finálních anatomických úprav brýlí, po kterých jsou brýle a korekční pomůcky připraveny k výdeji zákazníkovi.