Současné subjektivní vyšetřovací metody používané pro stanovení výsledné brýlové korekce - Kolářová, Kristýna (2011)
V této práci se zabývám možnostmi subjektivního vyšetření refrakce. Snažím se stručně popsat refrakční vady, celkovou refrakci a všechny dostupné vyšetřovací metody.