Dostupnost enterálně podaných léků u kriticky nemocných - Vocilková, Lenka (2011)
Srovnání farmakokinetické a farmakodynamické odpovědi vysoké úvodní dávky klopidogrelu u kriticky nemocných pacientů s akutním infarktem myokardu (AMI) a pacientů s plánovanou perkutánní koronární angiografií (PCA) s implantací stentu.