Řízení ve věcech nemocenského pojištění - Habada, Jindřich (2010)
Rigorózní práce se zabývá problematikou řízení a rozhodování v oblasti nemocenského pojištění. Kromě obecného pojednání o nemocenském pojištění jako součásti systému práva sociálního zabezpečení se práce též zevrubně zabývá historickým vývojem práva nemocenského pojištění v českých zemích s důrazem na problematiku řízení.