Právo elektronických komunikací v ČR - Acsay, Ľudovít (2010)
Rigorózní práce se věnuje především identifikaci, popisu a rozboru současné pozitivní právní úpravy týkající se oblasti elektronických komunikací v ČR, včetně související úpravy na úrovni ES. Práce zmiňuje historické souvislosti, prvotní historické prameny a vývoj právní úpravy v předmětné oblasti.