K otázce nejvyššího přípustného úroku u smluv o půjčce a úvěru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Katzl, Mirek, 1951- (*ap)
Corporate Author: Masarykova univerzita. Právnická fakulta (*ip)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2010
Subjects:
Cover Image
LEADER 02058ntm a22005537a 4500
001 MUB01000673062
003 CZ BrMU
005 20160526132342.0
008 110324s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
040 |a BOD010  |b cze 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 336.7  |x Finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 336.77  |2 MRF 
080 |a 336.782  |2 MRF 
080 |a 336.7  |2 MRF 
080 |a (079)  |2 MRF 
100 1 |a Katzl, Mirek,  |d 1951-  |% UČO 345991  |* [absolvent PrávF MU]  |4 *ap 
245 1 0 |a K otázce nejvyššího přípustného úroku u smluv o půjčce a úvěru  |h [rukopis] /  |c Mirek Katzl 
260 |c 2010 
300 |a 55 l. 
500 |a Dizertace (LL.M.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2010 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a úvěry  |7 ph128363  |2 czenas 
650 0 7 |a lichva  |7 ph273336  |2 czenas 
650 0 7 |a úroky  |7 ph135596  |2 czenas 
650 0 9 |a credit  |2 eczenas 
650 0 9 |a usury  |2 eczenas 
650 0 9 |a interest  |2 eczenas 
655 7 |a závěrečné práce  |7 fd186753  |2 czenas 
655 9 |a final theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Právnická fakulta  |7 kn20010709280  |4 *ip 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20110324  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20110329  |l MUB01  |h 1800 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20110329  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20110329  |l MUB01  |h 1801 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0146 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2022 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130507  |l MUB01  |h 1107 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1911 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1140 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0150 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20160526  |l MUB01  |h 1323 
CAT |c 20191127  |l MUB01  |h 1415 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-13888  |5 3129133915  |4 43  |8 20110324  |f 51  |f Prezenční DPF 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-13888  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF