Zadávání veřejných zakázek a koncesí z pohledu správního práva hmotného a procesního, a to včetně návazností na legislativu Evropské unie; komparace správního a soudního přezkumu veřejných zakázek a koncesí z hlediska jejich efektivity - Krč, Robert (2010)
Disertace se zabývá veřejnými zakázkami a koncesemi. V práci byly rozebrány následující okruhy problémů: definice zadavatele výjimky ze zákona o veřejných zakázkách použití jednacího řízení bez uveřejnění hodnotící kritéria přezkumné řízení.