Hlavné a vedľajšie insolvenčné konanie podľa nariadenia Rady ES č. 1346/2000 o konkurznom konaní s ohľadom na koordináciu týchto konaní. - Kostovalová, Dominika (2010)
Rigorózna práca sa venuje koordinácii hlavného a vedľajšieho insolvenčného konania v zmysle nariadenia Rady Európskeho spoločenstva č. 1346/2000 o insolvenčnom konaní. Koordinácia medzi paralelne prebiehajúcimi insolvenčnými konaniami je predpokladom toho, aby tieto prebiehali efektívne a dosahovali želaných účinkov.