Elektronická komunikace ve veřejné správě - Tušerová, Lenka (2010)
Nosnou ideovou konstrukcí celé práce je rozpracování teoretické a praktické stránky téhož - elektronické komunikace ve veřejné správě. Cílem předmětné práce proto bylo nejen provést zevrubnou analýzu právní úpravy elektronické komunikace ve veřejné správě v českém právním řádu, ale rovněž ukázat užití správně-právních poznatků na příkladech z právní praxe.