Individuální správní akty - Potěšil, Lukáš, 1982- (2011)
Disertační práce se zabývá individuálními správními akty. Obsahuje základní doktrinální východiska tohoto fenoménu. Poukazuje rovněž na příslušnou právní úpravu a judikaturu, ke které poskytuje názory a hodnocení. Práce se zaměřuje na vymezení správní činnosti a jejích forem. Z nich se věnuje správním aktům a individuálním správním aktů.