Fysiologické operování /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burian, František, 1881-1965 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [V Praze : s.n., 1945]
Subjects:
Cover Image
LEADER 01302nam a22003377a 4500
001 MUB01000670046
003 CZ BrMU
005 20110216101735.0
008 110216s1945 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617-089  |2 MRF 
080 |a 617  |2 MRF 
100 1 |a Burian, František,  |d 1881-1965  |7 jk01020352  |4 aut 
245 1 0 |a Fysiologické operování /  |c František Burian 
260 |a [V Praze :  |b s.n.,  |c 1945] 
300 |a 97 s. :  |b il. 
650 0 7 |a chirurgie  |2 czmesh 
650 0 2 |a General Surgery 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20110216  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0146 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2021 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0146 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20160212  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20191127  |l MUB01  |h 1401 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-11-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18943  |9 SKLAD-670046-01  |5 3147047336  |4 DPČ.: 1302, DISP.: PGO  |7 DISP.: PGO  |8 20110216  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20110216  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-18943  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD