Obec a její vybrané orgány - Cechová, Šárka (2010)
Rigorózní práce popisuje právní úpravu vybraných orgánů obce podle obecního zřízení v České republice. Hlavními předměty zájmu této práce jsou zejména zastupitelstvo obce, rada obce, obecní úřad a starosta obce.