Proteiny asociované s plicním surfaktantem a jejich role v imunitním systému - Drdúlová, Alena; Krontorád Koutná, Irena, 1973-; Masarykova univerzita. Ústav experimentální biologie (2010)
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala plicním surfaktantem a čtyřmi proteiny s ním asociovanými. Studovala jsem jejich tvorbu a funkce, zejména co se týče imunitního systému
In my thesis I dealt with pulmonary surfactant and four proteins associated with it. I studied their formation and function, particularly with regard to immune system
Vedoucí práce: Irena Krontorád Koutná
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2011
Keywords: bílkoviny; imunitní systém; plicní surfaktanty; immune system; proteins; Pulmonary Surfactants; bakalářské práce; bachelor's theses