Revise některých moravských Diskosauriscidů (Labyrinthodontia) - Špinar, Zdeněk Vlastimil, 1916-1995 (Rozpravy Ústředního ústavu geologického ;, 1952)
Na základě nových nálezů koster krytolebců v okolí Bačova, Boskovic a Letovic jsou ve studií popsány některé nové druhy a současně opraveny výsledky prací některých dřívějších badatelů