Léčení obrny lícního nervu - Obrda, Karel, 1910-1991; Chodounská, Heda (Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1958)
Odborná studie referuje o léčení 170 nemocných s různými typy pares VII. nervu, o použitých metodách a výsledcích. Doprovozeno snímky a elektromyogramy.
S fot. v textu
1000 výt.
Z neurologické kliniky lék. fak. Karlovy univ. v Praze
Rus. a angl. souhrn
Přehl. lit.
Keywords: Bellova paréza -- terapie; lícní nerv; facial nerve; Bell Palsy; studie; studies