Polopřímý součin grup - Bobčíková, Jana, 1984- (2009)
Práce vysvětluje problematiku polopřímého součinu grup. Má sloužit studentům oboru matematiky jako úvodní text k tomuto tématu. Je rozdělena do 4 kapitol. První kapitola práce je věnována přímému součinu grup, který je speciálním případem součinu polopřímého. Druhá kapitola práce obsahuje definice pojmů a věty, které jsou důležité pro pochopení polopřímého součinu grup. Polopřímý součin je zaveden ve třetí kapitole, která obsahuje věty a příklady týkající se polopřímého součinu. Poslední kapitola je věnována jedné z aplikací polopřímého součinu- vyšetřování grup určitého řádu