Punk in England - Büld, Wolfgang, 1952-; Geldof, Bob, 1954-; Strummer, Joe, 1952-2002; Zaza, Neil (Levné knihy, 2009)
Obsahuje raritní rozhovory s Bobem Geldofem, The Jam, The Selecter, Madness a s Joem Strummerem, bonusy dokumentární film Women in rock, včetně koncertních záznamů a rozhovorů se Siouxsie and the Banshees, The Slits, Zaza a Girlschool