Punk in London - Büld, Wolfgang, 1952- (Levné knihy, 2009)
Obsahuje živé nahrávky a rozhovory s britskými punkovými kapelami The Clash, The Adverts, X-Ray Speck, The Stranglers, Subway Sect, The Boomtown Rats, The Jam, Chelsea a dalšími