Kolektivní investování z pohledu finančního práva s důrazem na problematiku dohledu nad kolektivním investováním - Dražková, Michaela, 1983-; Masarykova univerzita. Katedra finančního práva a národního hospodářství (2010)
Tato práce se zabývá problematikou právní regulace kolektivního investování a dohledu nad ním především z pohledu českého právního řádu, vzhledem k současným unifikačním tendencím je však zmíněn i evropský a mezinárodní kontext.
This thesis deals with the legal regulation of collective investment schemes and collective investment supervision primarily from the perspective of Czech law. Mentioned is European as well as International context with regards to the current unification trends.
Rigorózní práce (JUDr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2010
Anglické resumé
Keywords: finanční právo; kolektivní investování; collective investment; financial law; rigorózní práce; doctoral dissertations