Kolektivní investování z pohledu finančního práva s důrazem na problematiku dohledu nad kolektivním investováním - Dražková, Michaela, 1983- (2010)
Tato práce se zabývá problematikou právní regulace kolektivního investování a dohledu nad ním především z pohledu českého právního řádu, vzhledem k současným unifikačním tendencím je však zmíněn i evropský a mezinárodní kontext.