Bipolární afektivní porucha /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Látalová, Klára, 1970- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2010
Edition:Vyd. 1.
Series:Psyché (Grada)
Subjects:
LEADER 02625nam a22005897a 4500
001 MUB01000661059
003 CZ BrMU
005 20110126091222.0
008 101122s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-21 
015 |a cnb002130119 
020 |a 978-80-247-3125-4 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616.89  |x Psychiatrie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 616.895.1  |2 MRF 
100 1 |a Látalová, Klára,  |d 1970-  |7 nlk20030127630  |4 aut 
245 1 0 |a Bipolární afektivní porucha /  |c Klára Látalová 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2010 
300 |a 247 s. 
490 1 |a Psyché 
650 0 7 |a bipolární afektivní porucha  |7 ph122610  |2 czenas 
650 0 9 |a bipolar affective disorder  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
830 0 |a Psyché (Grada) 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20101122  |l MUB01  |h 1416 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20101216  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20101228  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20110105  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20110126  |l MUB01  |h 0912 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1757 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0143 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2034 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1148 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0613 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0135 
CAT |c 20191021  |l MUB01  |h 1109 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2346 
M54 |a 616.89 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-10-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 616.89-LÁTA1-1  |5 2571013227  |4 *  |8 20101122  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.6-LÁTA  |9 VV-661059-01  |6 3147046097  |5 3147046097  |8 20101129  |f 70  |f Prezenční  |g 2010-1698  |r 20101228  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.6-LÁTA  |9 VV-661059-02  |6 3147046098  |5 3147046098  |8 20101129  |f 74  |f Měsíční  |g 2010-1698  |r 20101228  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.6-LÁTA  |9 VV-661059-03  |6 3147061327  |5 3147061327  |8 20140521  |f 74  |f Měsíční  |g 2014-1033  |r 20140521  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 616.89-LÁTA1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 23  |j VYBER 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.6-LÁTA  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 19  |j VV  |k 0