Vozataj : ohromující vzestup a pád nejstarší válečné techniky v dějinách /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cotterell, Arthur, 1942- (Author)
Other Authors: Císař, Gerik, 1933- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : BB art, 2006
Edition:1. vyd. v českém jazyce
Related Items:Translation of: Chariot
LEADER 01717nam a22004577a 4500
001 MUB01000657548
003 CZ BrMU
005 20101112132239.0
008 101026s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
015 |a cnb001694800 
020 |a 80-7341-925-4 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 357  |x Motorizované jednotky. Jezdectvo  |2 Konspekt  |9 15 
100 1 |a Cotterell, Arthur,  |d 1942-  |7 ola2004228799  |4 aut 
245 1 0 |a Vozataj :  |b ohromující vzestup a pád nejstarší válečné techniky v dějinách /  |c Arthur Cotterell ; přeložil Gerik Císař 
250 |a 1. vyd. v českém jazyce 
260 |a Praha :  |b BB art,  |c 2006 
300 |a 383 s. :  |b il. 
700 1 |a Císař, Gerik,  |d 1933-  |7 jk01020764  |4 trl 
765 0 |t Chariot  |9 Česky 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20101026  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20101101  |l MUB01  |h 1407 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20101102  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20101112  |l MUB01  |h 1322 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1756 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1504 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1338 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2015 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1938 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1139 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0607 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20190910  |l MUB01  |h 1249 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2346 
M54 |a 355 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 NE-A21  |5 2571011442  |8 20101026  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s kupKat2600 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d NE-A21  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j SKLAD