Informovanost žen o nádorovém onemocnění děložního čípku - Špetlová, Lucie (2010)
Bakalářská práce se zabývá informovaností žen o nádorovém onemocnění děložního čípku. Práce se skládá z části teoretické a praktické. Teoretická část zahrnuje informace o prevenci, rizikových faktorech, diagnostice a léčbě nádorového onemocnění děložního čípku. Praktická část anylyzuje výsledky dotazníkového průzkumu, který zjišťoval míru informovanosti žen o dané problematice. Výsledky jsou zpracované do tabulek a grafů. Z průzkumu plyne, že ženy nemají ucelené informace o daném problému. Bylo by vhodné zaměřit osvětu především na prevenci nádorového onemocnění.