Spokojenost pacientů s komunikací zdravotnického personálu na operačním sále - Klusáková, Kateřina (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na komunikaci obecně. Zkoumá vliv komunikace personálu operačního sálu na psychiku operovaného pacienta. Dále je jejím obsahem průzkumné šetření, jak prostředí a pobyt operačního sálu působí na psychiku pacienta. V závěrečné části se zabývá komunikací s pacientem.