Informovanost zdravotnického personálu a laické veřejnosti o léčebných účincích marihuany - Slyšová, Kristýna (2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na charakteristiku marihuany, na její léčebné využití v historii, na její současné léčebné využití, na její negativní vlivy na organismus a na její postavení v právním systému u nás a v Evropské unii. Vycházím z odborné literatury a využívám dat a informací, které jsem získala z dotazníkového šetření pro laickou veřejnost a nelékařský zdravotnický personál. Analýza a interpretace získaných dat v praktické části bakalářské práce je získána formou dotazníku a poskytuje informace o znalostech, názorech a osobních zkušenostech s marihuanou.