Ergoterapie u pacientů s cévní mozkovou příhodou - Bártlová, Barbora, 1974- (2010)
Disertační práce se zabývá hodnocením vlivu ergoterapie na funkční nezávislost pacientů po cévní mozkové příhodě v běžných denních činnostech. Funkční nezávislost pacientů je hodnocena pomocí FIM testu a Barthel testu.