Duševně nemocný mezi námi - Hausner, Milan, 1929-2000; Polák, Václav (Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1961)
Práce je určena předešvím rodinným příslušníkům duševně nemocných. Usiluje o vymanění psychiatrie z posledních zbytků pověry a předsudků a o spolupráci zdravotníků s nejbližším okolím nemocných
6000 výt.
Ilustroval Václav Polák
Obsahuje bibliografii
Keywords: osoby s duševním onemocněním; psychiatrická péče; mental patients; psychiatric care