Problémy psychiatrie v praxi a ve výzkumu - Krákora, Stanislav, 1892-1959; Skaličková, Olga, 1906-1969; Roubíček, Jiří, 1912-1996 (Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1957)
Sborník, vydaný k 75. narozeninám vynikajícího čs. psychiatra a neurologa, prof. dr. Zdeňka Myslivečka, obsahuje kromě dvou črt o životním díle jubilanta čtyři desítky odborných prací z oboru neurologie a psychiatrie, jimiž autoři podávají obraz současného stavu čs. bádání v této oblasti lékařské vědy
Vydáno k 75. narozeninám prof. MUDr. Zdeňka Myslivečka
1000 výt.
Rus. a angl. souhrny
Pozn.
Obsahuje bibliografie
Keywords: psychiatrie; psychiatry; sborníky; papers of several authors