Detekcia rádiového žiarenia Slnka - Poliak, Juraj (2010)
Bakalárska práca pojednáva o príjme rádiového žiarenia z kozmických objektov pomocou družicového prijímacieho systému pre príjem DVB-S signálu. Je zameraná na laikov, ktorí chcú preniknúť do problematiky detekcie rádiového žiarenia z kozmu ako aj na odbornú verejnosť, ktorá si chce rozšíriť vedomosti o možnostiach pohľadu do Vesmíru.