Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Pravidla správné hygienické a...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace : česká technická norma /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Český normalizační institut,
2008
Témata:
potravinářská mikrobiologie
>
normy
Food Microbiology
normy
standards
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
40 s.
Podobné jednotky
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení celkového počtu mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C : česká technická norma.
Vydáno: (2003)
Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C : česká technická norma
Vydáno: (2004)
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu psychotrofních mikroorganismů : česká technická norma /
Vydáno: (2003)
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metody pro průkaz a stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae : česká technická norma.
Vydáno: (2006)
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní : česká technická norma.
Vydáno: (2009)
×
Načítá se...