Přeskočit na obsah
  • Váš účet
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich stránkách.
  • Pokročilé vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání
  • Filtr e-prezenčka
  • Vyhledávání
  • Pravidla správné hygienické a...
  • Popis
  • Citace.com
  • Citace.com

  • Poslat emailem
  • Exportovat záznam
    • Exportovat do RefWorks
    • Exportovat do EndNoteWeb
    • Exportovat do EndNote
    • Exportovat do MARC
    • Exportovat do MARCXML
    • Exportovat do RDF
    • Exportovat do BibTeX
    • Exportovat do RIS
  • Do oblíbených

Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace : česká technická norma /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Český normalizační institut, 2008
Témata:
potravinářská mikrobiologie > normy
Food Microbiology
normy
standards
Obálka
  • Jednotky
  • Popis
  • MARC21
Popis
Fyzický popis:40 s.

Podobné jednotky

  • Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení celkového počtu mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C : česká technická norma.
    Vydáno: (2003)
  • Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C : česká technická norma
    Vydáno: (2004)
  • Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu psychotrofních mikroorganismů : česká technická norma /
    Vydáno: (2003)
  • Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metody pro průkaz a stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae : česká technická norma.
    Vydáno: (2006)
  • Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní : česká technická norma.
    Vydáno: (2009)

Možnosti vyhledávání

  • Historie vyhledávání
  • Abecední procházení
  • Nové tituly v katalogu

Objevte více

  • Portál elektronických zdrojů MU
  • Discovery.muni
  • Databáze závěrečných prací (IS MU)
  • Knihovny MU

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
  • Registrace do knihovny
  • Návod k E-prezenčce
  • Ochrana osobních údajů
© 2019 Masarykova univerzita
kic_admins zavinac | at ics tecka | dot muni tecka | dot cz | Cookies
Logo Ústavu výpočetní techniky
Načítá se...