Handbook of enzyme biotechnology /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Wiseman, Alan, 1936-
Format: Book
Language:English
Published: Chichester [West Sussex] : Chichester [West Sussex] ; New York : E. Horwood ; Halsted Press, 1985.
Edition:2nd ed.
Subjects:
LEADER 01924cam a2200505 a 4500
001 MUB01000648902
003 CZ BrMU
005 20100726101341.0
008 841026s1985 enka b 001 0 eng
010 |a 84025167 
020 |a 0-85312-420-5 :  |c 39.50 
035 |a (DLC) 84025167 
035 |a (DLC)2842657 
040 |a DLC  |b eng  |c DLC  |d DLC  |d BOD035 
050 0 0 |a TP248.E5  |b H36 1985 
072 7 |a 60  |x Biotechnologie. Genetické inženýrství  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 60  |2 MRF 
080 |a 577.15  |2 MRF 
080 |a 66.0:577.1  |2 MRF 
082 0 0 |a 660/.634  |2 20 
245 0 0 |a Handbook of enzyme biotechnology /  |c editor Alan Wiseman 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Chichester [West Sussex] :  |b E. Horwood ;  |a Chichester [West Sussex] ;  |a New York :  |b Halsted Press,  |c 1985. 
300 |a 457 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
504 |a Includes bibliographies and index 
650 0 7 |a biochemické inženýrství  |7 ph305434  |2 czenas 
650 0 7 |a biotechnologie  |7 ph118925  |2 czenas 
650 0 7 |a enzymy  |7 ph119969  |2 czenas 
650 0 9 |a biochemical engineering  |2 eczenas 
650 0 9 |a biotechnology  |2 eczenas 
650 0 9 |a enzymes  |2 eczenas 
700 1 |a Wiseman, Alan,  |d 1936-  |7 uk2007398989 
CAT |a FOLTYNOVA  |b 02  |c 20100726  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0140 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1117 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0551 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0119 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20160125  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20200810  |l MUB01  |h 1732 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1937 
SID |a Z39  |b JIB-02-Z 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |9 VV-648902-01  |5 3285R00990  |4 DPČ: 88/85, DISP.: UBCH  |7 DISP.: UBCH  |8 20100726  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY