AIDS : dráma, otázniky, východiská /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mayer, Vlastimil, 1929- (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Veda, 1990
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 01543cam a2200433 a 4500
001 MUB01000648237
003 CZ BrMU
005 20100720122925.0
007 ta
008 980105s1990 xo f ||| | slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-27 
020 |a 80-224-0254-0 
035 |a (CZ-BrMZK)000328840 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD034 
041 0 |a slo  |b eng  |b rus 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.98:578.828  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Mayer, Vlastimil,  |d 1929-  |7 kup19990000063158  |4 aut 
245 1 0 |a AIDS :  |b dráma, otázniky, východiská /  |c Vlastimil Mayer 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Bratislava :  |b Veda,  |c 1990 
300 |a 217 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Anglické a ruské resumé 
650 0 7 |a AIDS  |7 ph117300  |2 czenas 
650 0 9 |a AIDS (disease)  |2 eczenas 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20100720  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0140 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2010 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0551 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0119 
CAT |c 20190527  |l MUB01  |h 1025 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-17306  |9 SKLAD-648237-01  |5 3284001875  |4 DISP.: LF  |8 20100720  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20100720  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-17306  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD