Smlouva o tichém společenství = Silent Partnership Contract - Kožiak, Jaromír, 1984- (2010)
Tato práce byla napsána jako monografická studie smlouvy o tichém společenství. Shrnuje současnou i předchozí právní úpravu a snaží se reflektovat praktické problémy. Text se zabývá jak obecnými otázkami povahy tichého společentství, tak i dílčí problematikou a analýzou prvků tohoto institutu.