Kreditní karty v nabídce komerčních bank v České republice - Pleváková, Martina (2010)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat trh s kreditními kartami, které jsou nabízeny komerčními bankami v České republice. Vymezuje samotný pojem kreditní karty, její výhody a nevýhody a popisuje členění karet, uvádí také analýzu produktů kreditních karet u třech vybraných bank a jejich srovnání. Zabývá se i historií a současným vývojem kreditních karet v ČR. V práci je použita metoda deskripce, analýzy a komparace.