Reject inference - Šaling, Marián (2010)
Táto práca sa zaoberá problémom reject inference v kredit skóringu. Zoznámenie sa s pojmom kredit skóring a predstavenie základných charakteristík tohto postupu je obsahom prvej kapitoly. Nasledujúca časť ďalej popisuje už samotný reject inference a problém chýbajúcich dát, pri ktorom je uvedená klasifikácia chýbajúcich dát podľa spôsobu ich výberu. V tejto práci ďalej popisujem postupy riešenia tohto problému, príčiny vychýlenia týchto modelov a spôsob ich korekcie.