Porovnání stanovení glomerulární filtrace ze sbírané moči za 24 hodin s výpočty odhadu glomerulární filtrace bez sběru moči - Veselý, Filip (2010)
Hlavním tématem této práce je shrnutí a porovnání nejčastěji používaných a doporučovaných analytických metod pro stanovení glomerulární filtrace a jejich stručná charakteristika.