Kritika blahobytu v lyrice Hanse Magnuse Enzensbergera - Heinrichová, Naděžda, 1969- (2010)
Předložená práce se zaměří na aspekty blahobytu, které Hans Magnus Enzensberger kritizuje ve své lyrické tvorbě již od roku 1957. Pozornost bude věnována pasivnímu individuu, politice jako nástroji mocných, médiím jako prostředku manipulace a přírodě, ve které Enzensberger vidí naději pro budoucnost