Historie nitroočních čoček - Bedáňová, Lenka (2010)
Práce se zabývá historickým vývojem typů nitroočních čoček, vývojem vzorců pro výpočet jejich lomivé síly a indikacemi a kontraindikacemi implantace nitroočních čoček.