Názor seniorů na eutanazii - Alivuk, Admir (2010)
Eutanázie je v současné době velmi diskutované téma, v České republice nevýjimavě. Velmi blízce se dotýká nejen odborné, ale i laické veřejnosti. Jiná situace je v Bosně a Hercegovině, kde je téma eutanázie odbornou a laickou veřejností diskutována nedostatečně. V praktické části diplomové práce bylo realizováno výzkumné šetření, které si klade za cíl zjistit názory seniorů na eutanázii a provést komparaci nazorů seniorů z Bosny a Hercegoviny a České republiky.